|
Register

 

 

Veiligheid door Visie!

landbouwmachine 7landbouwmachines in actielandbouwmachine maaidorser

 

Zichtoplossingen voor Landbouwmachines.

 

In de landbouw zijn er legio voorbeelden waar een camera monitor systeem onmisbaar is. Niet alleen bij het achteruitrijden , maar ook als optisch controlehulp tijdens de werkzaamheden. Dit zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de machine.

Met onze ervaring kunnen we samen met de klant de optimale oplossing zoeken in functie van de machine en het zichtprobleem.O

Hieronder  enkele voorbeelden van machines waar een TOP-Vision.eu systeem zeker inzetbaar is. Maaiers, Pikdorsers, Baalmachines, Sproeiers, Tractoren, Verreikers, Aardappel of Bieten rooiers enz enz.  

In specifieke gevallen kan men zelfs via draadloze systemen de camera op de uitwerpbuis van de dorser plaatsen en het scherm in de cabine van de ernaast rijdende tractor.

 

Klik hier voor een filmpje met 2 toepassingen op een landbouwmachine als voorbeeld.

 

Wij zijn partner voor zichtoplossingen van o.a. Same-Deutz-Fahr,Fendt.

 

Een specifieke toepassing/procesbewaking: Preienrooiers van LAUWERS te Staden. Uitgerust met een camera ter hoogte van het "mes": de tractor is onbemand, de mensen zitten achteraan en de camera laat zien of de prei te hoog of te laag wordt afgesneden.Te hoog= verlies, te laag: te veel wortel en aarde. Dit wordt dan bijgestuurd.

preienrooier

 

Voor een fruitboomsproeimachine bedachten we deze oplossing, met cameras met aangepaste beeldhoek:

 

Oostveen spuitarmen open Oostveen afstellen camera op spuitarm Oostveen camera op spuitarm 2 Oostveen resultaat op splitscherm fruitbak op rechtse scherm staat op 11 meter van de arm

LOGREGISTERmodbox

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.