|
Register

Artikelen

 

OVER ONS

 

TOP- Vision.eu geeft raad en advies en verdeelt het eigen merk 

TOP-Vision.eu biedt zichtoplossingen voor alle voertuigen .Wanneer veiligheid uw grootste zorg is, kies dan voor een zichtsysteem van TOP-Vision.eu. 

Achteruitrijcamera en achteruitkijk systemen  voor landbouwmachines, vrachtwagens, wegwerkzaamheden enz. .

Het materiaal is polyvalent  ( één aansluitsysteem voor al onze systemen !) en door de brede keuze van monitors en cameras, kunnen we steeds de ideale combinatie vinden, aangepast aan uw wensen en materiaal. Klant-specifieke oplossingen bieden is één van onze sterke punten. Voor vrijwel elk doel of gebruik bieden we een oplossing.

Onze voornaamste bekommernis zal altijd zijn:  gebruiksvriendelijke systemen aanbieden    die  beantwoorden aan strenge criteria  teneinde een professioneel gebruik  toe te laten

Een professioneel  achteruitkijkcamerasysteem moet van goede kwaliteit zijn en feilloos functioneren. 

Elk systeem wordt getest voor verzending!

 

De cameras worden vervaardigd met de grootste zorg en de ervaring van specialisten in deze materie. Ze zijn waterproof,schokbestendig ( tot 10G), geschikt voor nachtzicht en eventueel uitgerust met micro, verwarmingsfunctie en “shutter”. Naast monitoren in verschillende afmetingen kunnen we u ook waterproof monitoren of quad monitoren( meerdere cameras tegelijkertijd op het scherm) aanbieden.

Hierop verder bouwend hebben we ook oplossingen voor lichte vrachtvoertuigen, autobussen, motorhomes/caravans en trailers bedacht.

 

image4..... Vision for Life!

LOGREGISTERmodbox

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.