|
Register

 

 

Veiligheid door Visie!

TOP- Vision.eu verdeelt zichtoplossingen in België en Nederland

 

TOP-Vision.eu biedt zichtoplossingen voor alle voertuigen. Wanneer veiligheid uw grootste zorg is, zorg er dan voor dat uw voertuig uitgerust is met een zichtsysteem van TOP-Vision.eu. Wij werken hiervoor samen met verschillende toeleveranciers en fabrikanten.

 

 

Wij inspireren ons op 3 principes:

 

-VEILIGHEID  (en schadebeperking, kostenbesparend)

 

-ERGONOMIE (beter en langer optimaal presteren )

 

-PROCESBEWAKING (van de werkzaamheden)

 

Het materiaal is polyvalent  (één aansluitsysteem voor al onze systemen!) en door de brede keuze van monitors en cameras, kunnen we steeds de ideale combinatie vinden, aangepast aan uw wensen en materiaal. Klant-specifieke oplossingen bieden is één van onze sterke punten. Voor vrijwel elk doel of gebruik bieden we een oplossing. 

 

Onze voornaamste bekommernis zal altijd zijn:  gebruiksvriendelijke systemen aanbieden    die  beantwoorden aan strenge criteria  teneinde een professioneel gebruik  toe te laten. 

 

Een professioneel  achteruitkijkcamerasysteem moet van goede kwaliteit zijn en feilloos functioneren.  

 

Elk systeem wordt getest voor verzending! 

Het is om deze redenen dat onzemobiele zichtoplossingen heel populair zijn!

  

De cameras worden vervaardigd met de grootste zorg en de ervaring van specialisten in deze materie. Ze zijn waterproof,schokbestendig (tot 10G), geschikt voor nachtzicht en eventueel uitgerust met micro, verwarmingsfunctie en “shutter”. Naast monitoren in verschillende afmetingen kunnen we u ook waterproof monitoren of quad monitoren (meerdere cameras tegelijkertijd op het scherm) aanbieden.

Hierop verder bouwend hebben we ook oplossingen voor lichte vrachtvoertuigen, autobussen, motorhomes/caravans en trailers bedacht.

 

 

Een cameraproject voor een voertuig?

Laten we dit samen realiseren!

 

 

Heeft u nog vragen, we zijn per mail en per telefoon beschikbaar . 

LOGREGISTERmodbox

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.